ÜGYFÉLKAPU - AZ ÖN SZEMÉLYES OLDALAÜdvözöljük az Ön adatainak oldalán

Itt megtekintheti a folyószámla egyenlegét és az aktuális év befizetéseit. A befizetések részletes adatainak azaz a befizetés dátuma és összege alapján, lehetősége van egyenlegét ellenőrizni.

A jelszó begépelése után megtekintheti a részletes folyószámla egyenlegét és havi befizetéseit.


A JELSZÓ BEKÉRÉSE:

Kérem írja be a jelszót :

Lakó Küldött

Beírás után nyomja meg az "OK" gombotA következő személyes folyószámla egyenlege, a következő hónap első felében kerül feltöltésre.


Mit tegyen ha nem ismeri a jelszavát?
A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, hogy Ön igényelje a titkos jelszavát.
Az ügyfélkapu személyes jelszavának igénylése egyben a szolgálatásra történő regisztráció is egyben!
Önnek nincs más teendője mint, hogy ügyfélfogadási időben felkeresse a lakásszövetkezet irodáját és jelezze, hogy használni kívánja az "Ügyfélkapu" szolgáltatást. Ekkor megkapja a titkos jelszavát, melyet a számítógépes rendszer kizárólag Önnek generált le egy biztonságos algoritmussal. Személyes adatok védelmének érdekében a jelszavát kízárólag személyesen igényelheti, email-ban vagy telefonon nem áll mődunkban kiadni. A jelszó használatával így már hozzájut az Ön folyószámla azaz a közös költség egyenlegéhez és egyben le ellenörizhati, hogy az befizetéseinek lekönyvelése megtörtént vagy sem.
Ezeket az adatokat csak Ön látja, a jelszavát ne adja át harmadik személynek!

FONTOS!
A honlap látogatásával Ön tudomásul veszi, hogy személyes adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, azok megsemmisítését, károsítását vagy nyilvánosságra hozatalát és egyéb hacker-tevékenységeket a törvény bünteti!

|Kezdőlapra|